Nokeredorpstraat 49 • 9771 Nokere • 09 336 11 95

LU JONG YOGA

Door Karl Van Biervliet • karl@sporthuisnokere.be • 0474 22 09 66

Lu Jong is een kostbare schat van de Tibetanen. De beoefening van Lu Jong is geschikt voor elke leeftijd en bewegingsbereik. Op een zachte manier wordt er gewerkt met de wervelkolom. Hoewel Lu Jong zeer eenvoudig is, kan het jouw leven veranderen. Deze vorm van Lu Jong is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang.
Meer info: www.lujong.be

Lu Jong Yoga lessen

In de lessen gebruiken we de 21 verschillende Lu Jong oefeningen. De basis van deze oefeningen zijn oeroude tibetaanse oefeningen uit verschillende tradities. Tulku Lobsang heeft deze oefeningen gekozen omdat ze de basis zijn voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Hij heeft de oefeningen aangepast aan onze Westerse lichamen zodat de bewegingen haalbaar zijn voor jong en oud, ongeacht je fysieke beperkingen. Je lichaam wordt soepeler en krachtiger en je geest rustig maar toch wakker en alert. Deze oefeningen brengen niet alleen ontspanning maar ook heling, gezondheid en geluk. Het oefenen in groep creëert een speciale energie.

Les op woensdag om 20u, met 10-beurtenkaart (120 euro).
Instroom na afspraak is mogelijk. 1ste les = 10 euro, bij aankoop nadien van 10-beurtenkaart 10 euro korting

Lu Jong lessen op aanvraag

Wil je graag met je vereniging/bedrijf Lu Jong lessen organiseren? Wil je graag privé-les met één of meerdere personen? Neem contact met ons op voor meer info.

Contact

Karl Van Biervliet • karl@sporthuisnokere.be • 0474 22 09 66